Bli medlem

Medisinsk-historisk Selskap i Bergen setter stor pris på nye medlemmer. Vi er åpen for interesserte i alle aldre. Foreningen er åpen for alle som er interessert i medisinsk historie. Er du interessert i medisin og historie samtidig som du har en interesse for Bergen og verden forøvrig, er vi stedet for deg.

Foreningen har fire medlemsmøter årlig med foredrag og påfølgende taffel. I tillegg gjennomfører vi, i samarbeide med Det Medisinske Selskap i Bergen, en medisinskfaglig reise hvert år.

Medlemskap koster kun kr 100 per år. Det er også mulig å melde seg inn som livsvarig medlem til kr 1000. Foreningens bankkonto er 3626.48.33587

Hvis du ønsker medlemskap, vennligst send en epost til vår sekretær, Agnethe Harbitz, og angi type medlemskap samt navn, epost og mobiltelefon. Hennes epost adresse er agnethe.harbitz@gmail.com

Det er både mulig og meget velkomment at du inviterer gode venner med til våre foredrag. Vi håper at de skal bli inspirert til å melde seg inn i vårt medisinsk-historiske felleskap.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..